![]() |
Resimli Limonata Tarifleri Oktay Usta
Resimli limonata tarifleri Oktay Usta http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Limonata tarifi Limonlar buzdolabının buzluğunda 1-2 gün bırakılır. Dolap derin donduruculu ise 3-4 saat kafidir. Dolaptan alınan limonlar rendenin ince tarafı ile rendelenir. Rendelenen limonlara şeker konarak çok fazla karıştırılır. Ölçü olarak kola şişeleri alınabilir. Şekerli limona 2 litre su ilave edilerek karıştırılır. Şişelere doldurulur. Servis yaparken çeyrek su bardağı limonata konur. Üzerine su ilave edilerek servis yapılır. Bu ölçülerle yapılan konsantre limonatadan 40-50 su bardağı limonata çıkar. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.