![]() |
Kolay Ve Lezzetli Patates Ezmeli Çorba Tarifi Nasıl Pişirilir
Kolay Ve Lezzetli Patates Ezmeli Çorba Tarifi Nasıl Pişirilir http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler • 1 ufak paket piliç göğüs [şerit] • 3 adet orta boy patates (halka doğranmış] • 2 adet orta boy soğan (dörde bölünmüş) • 4 su bardağı su (ılık) • 2 paket toz tavuk bulyon veya 2 tablet tavuk bulyon • 12 adet brüksel lahana (kıyılmış) veya kara lahana (haşlanmış,kıyılmış) • 1/2 su bardağı süt (sıcak) • 2 kahve fincanı zencefil • 1 adet küçük patates (küp doğranmış) • 50 gr dolmalık fıstık • 1 çay kaşığı muskal • 1 çay kaşığı pul biber • 1 çay kaşığı karabiber • 10 sap maydanoz (iri kıyılmış) • tuz Patates Ezmeli Çorba Tarifi 1 Ilık suda bulyonları eritin. 2 su bardağı bulyonlrıı suya soğanları katıp 15 dakika kaynatın. 2 Halka halka kesilmiş, patatesleri ilave edip yumuşayana kadar pişirin. Soğumadan blenderdan geçirin.Tekrar tencereye alın ve kalan bulyonları suyu ve sütü ilave edin. 3 Başka bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Brüksel lahanası, piliç etleri, küp patates ve dolmalık fıstığı karıştırıp hızlı ateşte fıstıklar kavrulana kadar hızlı hızlı karıştırarak pişirin. 4 Daha önceden hazırladığınız patatesli çorba suyunu bir taşım kaynatın. Piliç etli harcı, muskat, pul biber, kara biber ve tuzu katıp bir kez karıştırın. 5 Maydanozu serperek servis yapın.corbatarifleri.tv |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.