![]() |
Muz Şurubu Tarifi Resimli
Muz Şurubu Tarifi Resimli Resimli Muz Şurubu Tarifi Muz Şurubu nasıl yapılır MALZEMELER: 1 kilo muz, 1 su bardağı kaynar su, 4 su bardağı toz şeker, 1 su bardağı su. Muz Şurubu YAPILIŞI Muzların kabukları soyulduktan sonra dilimlenir. • Tencereye konur, üstüne 1 bardak kaynar su dökülür. • Kapağı iyice kapatıldıktan sonra 12 saat bekletilir. • Sonra, ezerek süzgeçten geçirilir. • Şeker, 1 bardak suda kaynatılıp, kestirildikten sonra, muz suyuna katılır. • 1 taşım kaynatılır. Üstünden “köpüğü” alındıktan sonra şişeleme doldurulup saklanır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.