![]() |
Kurtlarla Dans.. Kürtlerle Dans.. Türklerle Dans..
- HER türlü vergimi düzenli ödüyorum.
- SSK primlerimi eksiksiz iletiyorum. - Elektrik paramı hiç aksatmadan yatırıyorum. - Su paramı günü gününe geçiyorum. - En küçük gecikmede bindirilen faizi gıkımı çıkarmadan veriyorum. - Düzenli çalışıyorum. - Kimseye yük olmuyorum. - Kimseleri dolandırmıyorum. - Devletime saygılıyım. - Yasalara saygılıyım. - Eylem yapmıyorum. - Molotofkokteyli atmıyorum. - Geceleri otomobil yakmıyorum. - Parklara zarar vermiyorum. - Polise taş atmıyorum. - Bayrak yakmıyorum. - Türk, Kürt, Ermeni diye kimseyi ayırmıyorum. - Hepsiyle her ortamda bulunuyorum. - Her şeyimi paylaşıyorum. - Hepimizi bir bütün olarak görüyorum. - Devlet arazisini gasp etmiyorum. - Başkalarının arazisine gecekondu dikmiyorum. - Kirada oturursam kira vergimi ödüyorum. - Ev alırsam, vergisini veriyorum. - İşsizlikle, krizle boğuşuyorum. - Gücüm yettiğince sosyal yardımlarda bulunuyorum. - Ülkeme zarar getirecek her eylemden kaçınıyorum. Ama.. - Ne mutlu Türküm diyene demem, suç.. - Vatanı, ülkeyi, milleti sevmem, suç.. - Türkiye’yi, Türklüğü, Türkiye Cumhuriyeti’ni savunmam, suç.. - Atatürk’ü sevmem, suç.. - Atatürk ilkelerini, devrimlerini benimsemem, suç.. - Vatan bölünmez demem, suç.. - Hepimiz bir bütünüz demem, suç.. - Ülkede terör sorunu var demem, suç.. - AB’ye girelim, ancak AB’nin şamar oğlanı olmayalım (ki çoktan olduk) demem, suç.. - Bizi etnik kimliklere bölmeyin demem, suç.. - Vatandaşı bizdensin-bizden değilsin diye ayırmayın demem, suç.. - Dini siyasete, siyaseti dine alet etmeyin demem, suç.. - Daha çağdaş, daha modern, daha kültürlü Türkiye istemem, suç.. Vallahi bu durumda, Kürt açılımını anlatmak için gelecek olan Kevin’dan ben de bir açılım isteyeceğim. Türk açılımı.. Gelsin, bize de akıl-fikir versin, ne yapacağımızı izah etsin. Kırmaz herhalde.. OSMAN GENÇER |
Cevap : Kurtlarla Dans.. Kürtlerle Dans.. Türklerle Dans..
:good::good::good:süper...
|
evet tabiri caizse cuk diye oturmuş... teşekkürler...
|
Bencede
|