![]() |
Sütlü İrmik Tatlısı Tarifini Öğrenin
Sütlü İrmik Tatlısı Tarifini Öğrenin MALZEMELER 1 kg süt 1 su bardağı irmik 7 çorba kaşığı toz şeker 1 paket vanilya 1 çorba kaşığı margarin 1 çorba kaşığı hindistancevizi süs için: hindistancevizi dövülmüş antep fıstığı veya tarçın HAZIRLANIŞI Soğuk süte toz şeker ve irmiği ekleyip kaynatın Biraz koyulaşıp muhallebi kıvamına gelince vanilya margarin ve 1 çorba kaşığı hindistancevizi ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın Boza kıvamına gelince ıslatılmış tepsi veya bir kalıba döküp soğutun Üzerini antep fıstığı veya tarçınla süsleyip dilimleyerek soğuk olarak servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.