![]() |
Ceviz Krokanlı Parfe - Dondurma Tarifleri
Ceviz Krokanlı Parfe Malzemeler 4 yumurta sarısı yarım su bardağı böğürtlen ratafia yarım su bardağı ceviz krokan (tatlılar bölümünden tarifine ulaşabilirsiniz) 1,5 su bardağı ağır krema Hazırlanış yumurta sarısı ve böğürtlen ratafia mikser yardımı ile 6-8 dakika kadar çırpılır 15 dakika kadar oda sıcaklığında dinlendirilir krema eklenerek mikser ile hafiften hızlıya doğru yumurta sarısı krema iyice karışana kadar çırpılırBuzlukta 3 saat kadar dondurulan krema, cam bir dondurma kadehine bir sıra ceviz krokan bir sıra krema şeklinde en az 4-5 kat konularak serviz yapılır afiyet olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.