![]() |
Susamlı Tavuk Nasıl Yapılır
Susamlı Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk göğsünü dövüp inceltin. 4 dilim kesin. Iki taraflarını da tuz ve biber serpin Malzemeler 1 adet tavuk göğüs eti, 1 yemek kaşığı un, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı susam, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, tuz, karabiber. Tavuk göğsünü dövüp inceltin. 4 dilim kesin. Iki taraflarını da tuz ve biber serpin. Tavuk dilimlerini önce una sonra çırpılmış yumurtaya sonra da susama bulayıp kızartın. Kağıt mutfak peçetesi üzerinde fazla yağını alın. Sıcak servis yapın. Susam yerine galeta ununa bulayarak tavuk şinitzel yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.