![]() |
Yağsız Elmalı Cevizli Kek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
MALZEMELER 1,5 su bardağı şeker 2 bardak un 3 adet yumurta 2 adet elma ceviz tarçın kabartma tozu HAZIRLANIŞI Elmaları küçük küçük doğrayın. Bir kapta yumurtaları ve şekeri çırpın. Unu ekleyerek tekrar çırpın. Dövülmüş ceviz ve tarçını ekleyip tekrar çırpın. En son elmaları ekleyin. Hamur koyu olursa biraz su ilave edebilirsiniz. Yağlanmış, unlanmış kalıba döküp, 185 derecede 45-50 dakika pişirin. Afiyet Olsun ! |
Yağsız Elmalı Cevizli Kek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.