![]() |
Gözleme Nasıl Yapılır
Gözleme nasıl yapılır. Gözleme tarifi Malzemeler : •500 gr ıspanak •2 adet yufka •1 adet soğan •1 Yemek kaşığı margarin •100 gr beyaz peynir Tarif : •Ispanak ve soğanı ayıklayıp, yıkayınız. •Ispanağı ince ince, soğanı ise küp şeklinde doğrayınız. •Soğanı 1 çorba kaşığı margarinde kavurunuz. •Daha sonra ıspanağı katıp, kavurmaya devam ediniz. •Son olarak peyniri katın ve ateşten alınız. •Diğer tarafta yufkaları açınız. •Her birinin ortasına hazırladığınız içi koyunuz. •Kenarlarından dörde katlayıp, kare şeklini verin. •Hazırladığınız gözlemeyi sacda yakmadan pişiriniz. •Sıcak olarak servis yapabilirsiniz. •NOT : Malzemeyi çoğaltarak kişi sayısını arttırabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.