![]() |
Tül Böreği Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır
Tül Böreği – Malzemeler – İçindekiler 2 adet yufka yarım lt. süt 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 4 adet yumurta Tuz Sütü bir tencerede ara ara karıştırarak kaynatın. Süt ılıyınca yufkaları küçük parçalara ayırıp sütün içine atın. Karışımın içine rendelenmiş kaşar peynirini ve peynirin tuzuna göre ayarlamış olduğunuz tuzu ekleyin. Ayrı bir kapta yumurtaları çırpıp karışıma ekleyin ve karıştırın. Yağlanmış tepsiye bu karışımı dökün. 200 derecede, önceden ısıtılmış fırında pişirin.. Tül Böreği Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.