![]() |
Balik Çorbasi-Yemek Tarifleri
Malzemeler : . 500 gr. beyaz etli balık . 2 adet büyük patates . 1 adet büyük soğan . 2 su bardağ süt . 1 çorba kaşığı tereyağ . 3 çorba kaşığı sıvı yağ Hazırlanışı : Sıvı yağda soğanı pembeleştirin. Patatesleri küp küp kesin ve tuzlu suda 5-6 dakika haşlayın. Kızarmış soğanları ilave edin, 5 dakika daha pişirin. Küp küp kesilmiş balık parçalarını da ilave edin, ateşi kısın, 5 dakika daha pişirin, sütü ilave ederek kaynatın. Ocaktan alarak soğumaya bırakın. Daha sonra tekrar ısıtarak tereyağını ilave edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.