![]() |
Sakarca Kayganası Nasıl Yapılır
Sakarca Kayganası Nasıl Yapılır http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler: Malzemeler http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg akarca (3 bağ) Yumurta (1 adet) Tuz1yemek kaşığı (20 gram)Mısır Unu 4 yemek kaşığı (100 gram) Sıvıyağ ½ çay bardağı (100 gram) Hazırlanışı: Yapılışı . Kaynayan tuzlu suda soğan kısımları yumuşayıncaya kadar haşlanır. Suyu süzdürülür. Sonra ince ince doğranır. İçine yumurta, mısır unu gerekirse bir tutam tuz ilave edilip, karıştırılır. Teflon tavada sıvıyağ ile alt üst edilerek kaygana şeklinde kızartılır. Sıcak dilimlenip servis edilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.