![]() |
Yöresel Tatta Lahmacun Tarifi Lahmacun Nasıl Yapılır
Yöresel Tatta Lahmacun Tarifi Lahmacun Nasıl Yapılır 1 kg. azyağlı kıyma 1,2 kg. domates 5 bağ maydanoz 200 gr. dolmalık yeşilbiber 100 gr. sarımsak 1 yemek kaşığı biber salçası Karabiber, tuz Taze maydanozlar yaprak yaprak ayrılır temizlenir. Sarımsaklar temizlenip biberlerin çekirdekleri çıkartılır. Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir ve içine kıyma konarak iyice karıştırılır. Elde edilen harç pide fırınında fırıncı tarafından yapılır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.