![]() |
Fesleğen Soslu Erişte-Yemek Tarifleri
Fesleğen Soslu Erişte Malzemeler - 4 kişilik hazır erişte - 50 gr. dövülmüş ceviz içi - 50 gr. dövülmüş fındık içi - 2 diş sarımsak - 1 kahve fincanı sıvı yağ - 1 kahve fincanı kıyılmış taze fesleğen - Yeterince tuz ve kırmızıbiber Süre:20 dk - 4 KişilikYapılışıErişteyi normal makarna gibi haşlayın, daha sonra 50 gr. dövülmüş ceviz içi, 50 gr. dövülmüş fındık içi, 2 diş sarımsak, 1 kahve fincanı sıvı yağ, yeterince tuz ve kırmızıbiber, 1 kahve fincanı kıyılmış taze fesleğeni iyice karıştırarak sosu hazırlayın. Hazırladığınız sosu makarnanın üzerine dökerek servise veriniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.