ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Makarna & Pilav (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=690)
-   -   Karıştırmalı Adıyaman Pilavı-Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=930692)

Prof. Dr. Sinsi 10-14-2012 11:09 PM

Karıştırmalı Adıyaman Pilavı-Yemek Tarifleri
 

Malzeme:

1.5 kg. bulgur
500 gr. tereyağı
2 kg. doğranmış et (kavurma et)
100 gr. Salça
100 gr. Pul biber
50 gr. baharat
yeteri kadar tuz

Yapilisi:

Et kavrulur, bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür, biber ve baharat üzerine 1.5 litre su ilave edilir. Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.