ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=496)
-   -   Hacker'lığın Böylesi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=929345)

Prof. Dr. Sinsi 10-14-2012 09:36 PM

Hacker'lığın Böylesi
 

Hacker'lığın böylesi

Hacker'lar, IT yöneticilerinin hep illeti olmuştur. Günümüzde artık hackerlar mafya gibi örgütler halinde çalışmaya başladı ve birçok kurumu büyük ölçüde tehdit eder oldu. Özellikle son günlerde Hindistan'da yaşanan bir olay herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Rus mafyası tarafından yönetilen bir operasyonla İngiltere'nin Best Western Hotel grubunun online reverzasyon sistemine girildi ve 5,1 milyar dolar kim olduğu bilinmeyen bir Hintlinin cebine girdi.

Otel rezervasyonlarından elde ettiği kredi kartı bilgileri gibi tüm önemli verileri ele geçiren hacker şu anda dünyada oldukça tartışılıyor. Tabii olayın perde arkasında Rus mafyasının olması ve hackerların ülkeler arası organize çalışması insanın tüylerini diken diken yapıyor.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.