![]() |
Canel - Güz Yangını 2011
Canel - Güz Yangını 2011 Canel - Güz Yangını (2011 albumu Canel - Güz Yangını album tanıtımı CD/1Sevda Türküleri 1. Deniz Üstü Köpürür Söz & Müzik: Anonim 2. Bahar Geldi Güller Açtı Söz & Müzik: Anonim 3. Odam Kireç Tutmuyor Söz & Müzik: Anonim 4. Pencereden Bir Taş Geldi Söz & Müzik: Anonim 5. Beni Görüp Yüz Çevirme Söz & Müzik: Nuri Üstünses 6. Hastane Önünde İncir Ağacı Söz & Müzik: Anonim 7. Yüksek Yüksek Tepelere Söz & Müzik: Anonim 8. Sarardım Ben Sarardım Söz & Müzik: Anonim 9. Eledim Eledim Söz & Müzik: Anonim 10. Ne Feryad Edersin Söz & Müzik: Anonim CD/2Güz Yangını 1. Gidiyorum Ben Bu Şehirden Söz & Müzik: Canel 2. Erenler Dergahı Söz & Müzik: Canel 3. Gülümse Bana Söz & Müzik: Canel 4. Yılan Yarası Söz & Müzik: Canel 5. Mağrur Kent Söz & Müzik: Canel 6. Sen Benim Kaderimsin Söz & Müzik: Canel 7. Bir Gülün Gururu Söz & Müzik: Canel 8. Dağ Yangını Sevdam Söz & Müzik: Canel 9. Gel Yarim Ol Söz & Müzik: Canel 10. İhanetin Romanı Söz & Müzik: Canel 11. Karanfil Kokulu Geceler Söz & Müzik: Canel 12. Bülbül Figanı Söz & Müzik: Canel 13. Yakamoz Hüznü Söz & Müzik: Canel Bu bir Album tanıtımıdır indirme linki yoktur, |
Canel - Güz Yangını 2011
CANEL'DEN YEPYENİ BİR ALBÜM 'GÜZ YANGINI' |