![]() |
Bestekarlar Albümü - Halit Çelikoğlu Sözleriyle Albüm Tanıtımı
Bestekarlar Albümü - Halit Çelikoğlu Sözleriyle 1. Sakaryam (Şiir) Söz & Müzik: Halit Çelikoğlu 2. Acılara Gücendim Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Bayram Şenpınar 3. Yıllarım Söz: Halit Çelikoğlu, Murat Şenpınar Müzik: Murat Şenpınar 4. Seni Düşünüyorum Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Uğur Bayar 5. Unutup Gideceksin (Şiir) Söz & Müzik: Halit Çelikoğlu 6. Olanlar Olmuş Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Hayri Şahin 7. Ayrılığı Anma Sevgilim Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Nihat Fırat 8. Efkar Masası Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Bülent Sabah 9. İstanbula Veda Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Bekir Ünlüataer 10. İçim Acı Dolu Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: İbrahim Özoral 11. Mutlu Gönüller Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Cavit Derinoğlu 12. Sokak Kaldırımları (Şiir) Söz & Müzik: Halit Çelikoğlu 13. Utanmadınmı Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Özcan Şenyaylar 14. Nöbette Bıraktım Ümitlerimi Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Tuncay Yalın 15. Dilimi Sen Susturdun Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: İbrahim Şirin 16. Donuk Sevgi (Şiir) Söz & Müzik: Halit Çelikoğlu 17. Mezar Taşları Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Altan Türkoğlu 18. Yaka Mahallesinde Düğün Bugün Kuruldu Söz & Müzik: Nazmi Yükselen |