![]() |
Gülben Ergen - Masal Sarki Sözü -
Gülben Ergen - Masal sarki sözü - Sen hayatımda yokken bir hayli renksizdim Sen hayatımda yokken bir hayli renksizdim Düşlerden maviler sarılıp giyinirdim Vardın amagulben+ergen uzaktaydın tanımaz bilmezdin Aşk aşkına adanmış şarkılar söylerdim Zoru bulamagulben+ergendım isyan etmedim Biliyordum bir yerlerdeydin Hesap sormadım merak etmedim Haklıydım sonunda geldin Hangi bahardan aldın kokunu Hangi masal anlatır seni Hangi film heyecanlandırır O gülüşün kadar beni Hangi bahardan aldın kokunu Hangi masal anlatır seni Hangi film heyecanlandırır O gülüşün kadar beni Sen hayatımda yokken bir hayli renksizdim Sen hayatımda yokken bir hayli renksizdim Düşlerden maviler sarılıp giyinirdim Vardın amagulben+ergen uzaktaydın tanımaz bilmezdin Aşk aşkına adanmış şarkılar söylerdim Zoru bulamagulben+ergendım isyan etmedim Biliyordum bir yerlerdeydin Hesap sormadım merak etmedim Haklıydım sonunda geldin Hangi bahardan aldın kokunu Hangi masal anlatır seni Hangi film heyecanlandırır O gülüşün kadar beni Hangi bahardan aldın kokunu Hangi masal anlatır seni Hangi film heyecanlandırır O gülüşün kadar beni |