![]() |
Pinhani Şarkı Sözleri
herkes aynı hayatta kendini bişey sanma ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa sen bilirsin aslında aklımdan geçenleri zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa gözlerimi açsam da sen çıksan karşıma gel beni azad et kayboldum karanlıkta ben bizi unutmam gitmek yakışmaz bana yolcuyuz hayatta sen gel otur yanıma x 2 |
Pinhani Şarkı Sözleri
Belki sevmekten hiç usanmam Umutsuz olduğu bir anda Sevmek ister her insan Birazcık şanslıysan Neden olmasın Kendinden emin değilsen sevme Bensiz mutluysan Hep öyle kal Eğer her gece yattığında Büyülü düşler sana Benden bahsediyorsa Hemen tatlı uykundan uyan Çünkü ben hiç uyuyamam Seni düşündüğüm zaman Belki sevmekten hiç usanmam |
Pinhani Şarkı Sözleri
ben nası büyük adam olucam görmezdim önümü görmezdim okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum... bilmezdim adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım koştum dere tepe aştım dolaştım... kimin uğrunaaaa...ne uğrunaaaaa herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büüyük adam olucam kötü olmak seni geri getirirmi acaba?? sevmezdim okulu sevmezdim okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumum büktüm yoruldum... bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim denemekle olmadı zaten yenildim... kimin uğrunaaaaaa....ne uğrunaaaaaa.... herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirirmi acaba???? ben nası büyük adam olucam ben nası büyük adam olucam ben nası büyük adam olucam |
Pinhani Şarkı Sözleri
Beni al Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan Yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan Geriye ne kalırdı yaşananları atsan Seni bir daha yaşamak isterim aslında Beni al kucağına, elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına, elimi beline sar Beni almadığın an ölürüm beni al Biraz önce uyurken seni koynuma aldım Dudağından öperken uykudan uyandın Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim Yanına gelebilsem bir daha dönmezdim Beni al kucağına, elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına, elimi beline sar Beni almadığın an ölürüm beni al Beni al kucağına, üşürüm sabaha kadar x2 |
Pinhani Şarkı Sözleri
bi anda hımmm hımmm içimde bi şey var bu akşam beyazlar karardı bir anda sen orda benim çok dışımda uzaklar çoğaldı bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda bi anda hımmmm hımmmm hımmmm hımmmm emekler aş olmaz kalırsa hayattan bıkarsın bi anda sen orda bugün çok uzakta |
Pinhani Şarkı Sözleri
Dön bak dünyaya Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya Herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya , dön bak dünyaya Bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan Asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya |
Pinhani Şarkı Sözleri
düğün Bi düğün,bi tören,yine başladı aynı şölen Kınalar yakılır,boyanır gözü yaşlı gelin Bitince bu mutlu düğün,gelinle damat kalır bi köşede Olur yine başka bi gün geliriz oynarız hep birlikte Analar,babalar otururlar bir masada Yenilir,içilir,takılır paralar yakalar Bitince bu mutlu düğün,gelinle damat kalır bi köşede Olur yine başka bi gün geiriz oynarız hep birlikte Geçecek bir ömür seçecek herkes eşini Bir yüzük takarak tutacak eşler sözünü Bitince bu mutlu düğün gelinle damat kalır bi köşede Olur yine başka bi gün geliriz oynarız hep birlikte |
Pinhani Şarkı Sözleri
aski gozler anlatir belki son defa, belki yillardan sonra sirlar icimde, korkarim anlatmaya ask alir beni, kandirir beni kucuk bi cocuk gibi sen guzel kadin, hic mi mutlu olmadin hic mi sevmedin, hep mi yarim kaldin belki bilmeden bekledin beni beni sana kader getirdi icimden gecen senin icinden gecer mi nasil saklarim seni ne cok sevdigimi benim icimden gecen senin icinden de gecer mi ama nasil saklarim seni ne cok sevdigimi sozler az kalir, caresiz kalir gozler anlatir, aski gozler anlatir |
Pinhani Şarkı Sözleri
haftanın sonu cuma günleri valiz hazırlamak gibi cuma günleri seninle ilkbahar gibi ellerini alıp dokunmamak gibi gözlerini görüp de bakmamak gibi hiçbir cumartesi günüm bi türlü yetmedi asla cumartesi gece sabahla bitmedi ben seninim, gece benim sabah benim sen beni hiç düşünme, ben hep böyleyim haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu, hep aynı günleri pazar günleri pazartesi alır beni pazar günleri elimdeki balık gibi gözlerini görürken ağlamak gibi kıymetini giderken anlamak gibi haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu, hep aynı sözleri haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu, hep aynı günleri |
Pinhani Şarkı Sözleri
hele bi gel, içinden geleni söyle,kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur birşeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat, masaldır benim için hele bi gel, uzaklar sana gelir sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler yazık olur, hadi gel kurtar bizi hele bi gel, uzaklar sana gelir sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler yazık olur, hadi gel kurtar biziiii |
Pinhani Şarkı Sözleri
istanbul yol kenarında oynayan çocuklar gibi topum kaçtı bugün yola evin önünde sulanmayan çiçekler gibi başım düştü saksıma istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldı ki kalabalıktan kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi sığındım senin sıcaklığına sevemiyorsan istanbulu benim gibi kaçalım yine bozkırlara istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldı ki kalabalıktan yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi alıştım ben yuvarlanmaya istanbulda ne kaldı ki --->: Pinhani Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Pinhani Şarkı Sözleri |
Pinhani Şarkı Sözleri
seni bana anlatırlar Yaşandığından farklıdır, keyif içinde saklıdır o her zaman gülen yüzü ,bazen hüzünlü bi şarkıdır... Karşımda geç kalmış yıllar, arkamda bir çok aşkım var rastgeldiğim tüm insanlar seni bana anlatırlar... mmm... Göründüğünden de güzelsin, niye dışımda gezersin içimdeki sensizliği sen başlatır sen bitirirsin... Aklımda kör başlangıçlar, hepsinde senden birşey var geç yattığım bütün akşamlar seni bana anlatırlar.... mmm... Küçük sitemler ettin bazen Bazen kelimelerle af diledim senden O kadar memnunum ki bana gelmelerinden Belki hiç belli etmem ama Dünyanın en mutlu erkeğiyim ben Yanındayken... Yaşandığından farklıdır Tadı baldan da tatlıdır O her zaman gülen yüzü Bazen hüzünlü bi şarkıdır mmm... |
Pinhani Şarkı Sözleri
unutuldular Su verdiğin çiçekler,küçük bahçemi süsler Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz Seni beklemekten Seni özlemekten,Bu halimiz.. İnandıgın masallar birer şarkı oldular Sana imkansızlıkları unutturdular Şimdi yarım kaldılar Sen gidince Unutuldular Unutuldular.. Masamdaki resimler bir eski filme döndüler Hergün aynı sahneler İçinde kendimiz.. Küçük mutluluklar Çok eski hatıralar,içindeyiz.. Sevildiğim zamanlar birer öykü oldular Meraklı çocuklara anlatıldılar Aynı olduğu gibi Yaşandığı gibi Unutuldular.. Unutuldular.. Unutuldular.. |
Pinhani Şarkı Sözleri
yalandanda olsa Belki durup dururken yanına gelince Söylediklerimi anlamsız buldun Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana.. Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor Peki görüşmek çok mu kolaydı? Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla Bence gayet iyide anlaştık Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana... |
Pinhani Şarkı Sözleri
yıldızlar Gökyüzünde ne çok yıldız var biri parlak biri ürkek biri yalnız diğeri sanki burda içimizde ne çok hırsız var biri aldı beni götürdü, sonra sattı, hem de yok pahasına Ah şu hırsızlar her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar Ah karanlıklar seni benden, seni dünden, seni gerçeklerden korurlar |