![]() |
Gülben Ergen - Uçacaksın Albümü Şarkı Sözleri
FIKIR FIKIR Kalbim yandın inan Hem de ölecek kadar Birden oldu olan Şimşekler çaktı o an Durma hadi coş Durma hadi coş Durma hadi coş Durma bana koş Fıkır fıkırsın Öbür yarımsın yar Kıpır kıpırsın Kalbe zararsın yar Fıkır fıkırsın Oyna yıkılsın yar Satır satırsın Alın yazımsın yar |
KANDIRAMAZSIN (REMİX) Seven severken Düşünce gözden Herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde,nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu Tenindeki o kokusu Biter mi böyle, geçer mi söyle İhanetin acısı Aşka bekçi mi gerekli Sevginin anlamı yok mu Azalttığın bu güven duygusu sana siper olur mu Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm, sen iyi mi 1,2,3,4 tamam daha da katlanamam seni de, sensizliği de kimseyle paylaşamam selam yalnızlık ben geldim biraz ağlarım, biraz uyurum o gün gelir unuturum zaman geçince, şansım dönünce kalbimi de avuturum sevmeyi istemek suç mu, aşk geçici bir arzu mu güzel günlerin, mutlu sözlerin hiç hatırası yok mu aşka bekçi mi gerekli sevginin anlamı yok mu azalttığın bu güven duygusu sana siper olur mu kaçıncı oldu tamam inan ki katlanamam seni de, sensizliği de kimseyle paylaşamam selam yalnızlık ben geldim |
YASA Bir zaman şahindim, yükseklerdeydim indim Ne kadar dalgalıydım, rüzgarlıydım, dindim Yatıştı öfkem, kadir kıymet bildim Sevdiğimi söylerken samimiydim Sen beni boşver, kendini dinle Değişir her şey yasa böyle Arama sorma beni aman, Yok yere kalbimi yorma tamam İyiyi, kötüyü göze almadan Sakın ha gelme Farkedersen eğer Hemen her şeyi bırak gel Dünya işleri dursun Ne boş telaşmış meğer Bana sorarsan Her hayat bir roman Gel sende olma geç kalanlardan Sevdiğimi söylerken samimiydim |
UÇACAKSIN Sen tesadüf değilsin ki Seni bana yazan kader değil mi Bir gecede hayatım değişti Ele avuca sığmadı kalbim delirdi Senle yaşamak istiyorum Senle yaşlanmak istiyorum Söz veriyorum aşkım sana Pişman olmayacaksın Uçacaksın Uçacaksın Havalara uçacaksın Ayağını yerden kesicem senin Kalbime konacaksın |
BEYAZ GÜVERCİN Neden darıldık Neydi unuttum Çok zaman oldu Belki çocuktum Boşver her neyse Hata kimdeyse Gel ikimize yeni hayaller kurdum Bakma öyle küskün durduğuma Artık yorulmadın mı yaklaş bana Vazgeçmedim senden hala Vazgeçemem senden asla Anlamadın mı beni yar anlamadın mı Unutulmaz ne varsa unutmadın mı Sana ellerimden bir beyaz güvercin Gönderdim anlamını anlamadın mı |
KANDIRAMAZSIN BENİ (SELAM YANLIZLIK) Seven severken Düşünce gözden Herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde,nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu Tenindeki o kokusu Biter mi böyle, geçer mi söyle İhanetin acısı Aşka bekçi mi gerekli Sevginin anlamı yok mu Azalttığın bu güven duygusu sana siper olur mu Kandıramazsın beni Susturamazsın beni Durduramazsın beni Ben kötüyüm, sen iyi mi 1,2,3,4 tamam daha da katlanamam seni de, sensizliği de kimseyle paylaşamam selam yalnızlık ben geldim biraz ağlarım, biraz uyurum o gün gelir unuturum zaman geçince, şansım dönünce kalbimi de avuturum sevmeyi istemek suç mu, aşk geçici bir arzu mu güzel günlerin, mutlu sözlerin hiç hatırası yok mu aşka bekçi mi gerekli sevginin anlamı yok mu azalttığın bu güven duygusu sana siper olur mu kaçıncı oldu tamam inan ki katlanamam seni de, sensizliği de kimseyle paylaşamam selam yalnızlık ben geldim |
GENCECİK DELİKANLI Açıpta okusaydın, Satır satır içimi, Bir de çözebilseydin gözlerimin dilini Sen aklına eseni Ben içimden geleni Yapabilseydik mesela Sen benim paltomu giysen, Ben senin gömleğini Çayır çimen gezsek mesela Gencecik bir delikanlıya benzer gönül Tertemiz duygularım güldür güldür Ağlaya ağlaya hüngür hüngür Koşturup gidiyor peşinden gönül Bir kış gecesinden sabahına gitseydik Upuzun yağmurların sesini dinleseydik Sen uzansan şuraya Ben kıvrılsam yanına Uyuyup kalsaydık mışıl mışıl ne güzel Sen yumsan gözünü Ben öpsem gülünü Dudaklarından bi güzel, ne güzel |
AYRILMAM Yalnızlık acıdır İnsanı acıtır Aşk denen o var ya O başa beladır Ben senle tamamım ah tamam Bir daha yarım kalamam Tam seni bulmuşken tanrım Ben canım, ben canımdan olamam Zor aman aman Yılan sensiz zaman Sensiz azım çoğalamam Ayrılmam ben ayrılmam senden İpe götürseler Beni öldürseler |
KÜT (PIR PIR) Şu başıma gelene bakın Aklımı oynatmam yakın Böyle bir durumu daha hiç Yazmadı tarihim Ne konuşacak lafım var Ne uyabileceğim bir hayat Fotoğrafı çekmeme rağmen Gittim bağlandım Küt küt atıyor kalbim Bitmedi gitti şu harbim Liseli kızlar gibi pır pır Uykusuz gecelere talim Ne ayıp biliyor Ne günah biliyor Esiyor aklına, geliyor apansız Aşk bunu hep yapıyor Ne tarzım tarzına uygun Ben hiperaktif, o durgun Yani kaza gibi bi vurgun Ne kadar matrak halim |
İNSANLIK HALİ Daha çok kırılacak kalbin Daha çok üzüleceksin İnsan her şeye katlanır göreceksin Gün geçtikçe taşlaşır sandığın yürek Öyle bir yanar ki yeniden şaşıracaksın Aaah insanlık hali Aaah insanlık hali Ah bazen nasıl kolaylık Bazen her şeye mani İçinde biri var ki yaptığımı yıkmak istiyor Can bedenden ayrılıp da kaçmak istiyor Bir yandan prangalara razı gönül Bir yandan martı misali uçmak istiyor |
GİT Yetti artık bıktım Yalan dolan sözden Her şeyimi aldı daha ne ister Aşk dediğin bir an seni mi bekler Ah bir aşık olsam oynar yer yerinden Git unutuncaya kadar git Git yoruluncaya kadar git Git kırılıncaya kadar git Git yanılıncaya kadar git Bir zalimin ocağına Bir zalimin tuzağına Bir zalimin kucağına Düşe kalka git --->: Gülben Ergen - Uçacaksın Albümü Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Gülben Ergen - Uçacaksın Albümü Şarkı Sözleri |