ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Türkiye (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=414)
-   -   Kuşadasına Ulaşım Aydın (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=913263)

Prof. Dr. Sinsi 10-14-2012 08:38 AM

Kuşadasına Ulaşım Aydın
 

Kuşadasına UlaşımAydın

: türkiyedeki turistlik yerler resim, aydinbozdogankemerbarajı, türk kale resimleri, haritalar marmara, silah resimli türkiye haritası, tük türkiye resmi, cennet, aydın resimleri tanıtı, CENNET TÜRKİYEMİZ, heredotun aydın hakkında ki düşünceleri,

Aydın il merkezine 71 km. uzaklıkta, Ege Bölgesi’nin denizle buluştuğu kıyı şeridinde yer almaktadır. Kuzeyde Selçuk ve Pamucak, güneyde Dilek Yarımadası ile sınırlanan ilçe merkezi İzmir, Efes, Meryemana, Milet, Didim, Pamukkale, Marmaris, Bodrum gibi önemli turistik merkezlerin odağında bulunmaktadır. Kuşadası Limanı, Yunanistan’a ait Sisam adasına yakın olması nedeniyle, buraya gelen turistler için Türkiye’nin ikinci önemli deniz kapısıdır.

Kuşadası’na kara ve deniz yolu ile ulaşım imkanı vardır. Kuşadası Limanı bölgenin önemli limanlarındandır. En yakın havaalanı İzmir’dedir.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.