![]() |
Hz. Omar Je Muslim Musí
Hz. Omar je muslim musí Hakkında Hz. Omar je muslim musí Hz. Omar je muslim musí Hz. Hamza přijetí islámu, muslimové se horečně modláři je láska, ale předstírá předstírá ti. Starší Kurajšovců, "Dârü'n-Nedve" také sešli. "Jsou dostání zesílit s násobit, nedívejte se tak rychle, jak do budoucna se narodil ... to by se jí přesný lék na nebezpečí bulmalayız" řekli. Různé návrhy byly vyhozeni. Abu Cehil: ".-Muhammad (pokoj s ním) 's žádný jiný způsob, jak zabít Jedná se o práci, pokud jsem nechal velblouda a zlato," vstal Omar: "-Khattab 's syn, ale to dělá práci"? řekl. Omar stanovených v potlesk. Nuaym'e kuşanıp syn Abdullah se potkali na cestě k jeho zbraně. Nuaym: "-Li takový nebo Omar"? zeptal se. Omar: "-Muhammad, Arabové dal oddělení těla odstranit kaldırmağa" ... odpověděl. "Ya-Omar, pokusili jste se velmi obtížná práce. Pro muslimy, Muhammad (nechť mu Bůh žehná) 's točí jako vrtule kolem, si ho yaklaştırmazlar. Zatímco my si, že byla přijata, je Hâşimoğulları maz je nechat žít" ... řekl. Omer tato slova byla žena. "Nebo jste-jeden z nich?" on rozedraný. Nuaym: "Vidíš-Ty přede mnou své příbuzné. Enişten řekl sestry Fatimy se stalo muslimy," řekl. Omar nedal žádnou šanci to. Ale dostal se do podezření, oprava změnit cestu skutečného strýce Saida b. Zeyd'in měl jeho domov. Mezitím, v Koránu byl přečten. Omar, uslyšel dveře v přední části široce-četl. Kırarcasına hit dveře. Telaşlandılar zasvěcených viděl Omar. Umar islám, věděl o nepřátelství. Sahifesini okamžitě skryl Koránu a dveře se otevřely. Omar: - "Co je to za věc, kterou budete číst"? vykřikl. Strýček: - "Nic," odvětil. Omar: - "İşittiklerim pravda," dobře, zuřivost byla nad eniştesinin. Dotěrné sestry, políček do tváře krve vlevo. Že nás někdo zraní jeho sestra Fatima: -. "O Omar, Bojte se Boha jsem se stal muslimem a moje žena, a vy jste hrdý, že jsme se nebojíme |