![]() |
Güveçte Omlet
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler : 1/4 Kangal Sucuk 3 Adet Mantar Sıvı Yağ 2 Yemek Kaşığı Rende Kaşar Tuz Karabiber Kekik Hazırlanışı : Sucuğunuzu soyduktan sonra halkalar halinde dilimleyin. Daha sonra her halkayı 2 yarım daire şeklinde bölün. Sucuklarınızı güvecinizin tabanına yerleştirerek üzerine biraz sıvı yağ gezdirin. Mantarları ince dilimledikten sonra sucukların üzerine yayın. Kekik serpin. Üzerine rende kaşarınızı yayın. En üstüne de 2 adet yumurtanızı (dilerseniz sarısını da dağıtarak) kırın. Tuzunuzu serpin.180-200 Derecelik fırında yumurtanın beyazı tam katılaşıncaya kadar pişirin. Çıkınca üzerine karabiber serpin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.