![]() |
Pırasalı Tavuk Çorbası
Malzemeler
Derisi soyulmuş bir adet tavuk göğsü Kabuğu soyulmuş, doğranmış küçük boy patates 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet doğranmış pırasa Yapılışı Tavuğu bir tencereye koyun üzerini geçecek şekilde su doldurun. 20 dakika kadar haşlayın. Sonra tavuğu çıkarıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra gelişigüzel parçalara ayırın. Patatesleri de 15 dakika kaynatın. Ayrı bir tencereye yağ dökün. Pırasaları ekleyin ve yumuşayana kadar 5 dakika pişirin. Daha sonra üzerine patatesleri ve tavuk parçalarını ilave edin. Bu karışımı pürüzsüz bir hal alana kadar blender'da ezin. Kısık ateşte 20 dakika kadar kaynamaya bırakın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.