![]() |
Çocukların İlişkiler Hakkındaki Fikirleri
"Çocuktan al haberi" vecizesine dayanılarak bu sefer de ilişkiler ve evlilik hakkında fikirleri sorulmuş: Kiminle evleneceğinize nasıl karar verirsiniz? Aynı şeylerden hoşlandığın birini bulmalısın. Mesela, erkek spor seviyorsa, kadın da onun sporu seviyor olmasını sevmeli ve cips ve sosunu eksik etmemeli. ? Alan, 10 yaşında Büyümeden önce kimse kiminle evleneceğine karar veremez. Tanrı bu kararı çoktan vermiştir ve senin de kiminle eşleştiğini bulman gerekir. ? Kristen, 10 yaşında Evlenmek için doğru yaş nedir? 33 en uygun yaş çünkü onu çoook uzun zamandır tanıyor olmanız için yeterli bir yaş. ? Camile, 10 Evlenmek için uygun bir yaş yok. Evlenmek için aptal olmak gerekir. ? Freddie, 6 yaşında Yabancı birisi iki insanın evli olduğunu nerden anlar? Aynı çocuklara bağırıp bağırmadıklarına bakarak tahmin edebilirsiniz. ? Derrick, 8 yaşında Anne ve babanızın ortak yanı nedir sizce? İkisi de daha fazla çocuk istemiyor.-Lori, 8 yaşında İnsanlar randevulaştıklarında ne yaparlar? Randevular eğlenmek içindir ve insanlar bunları birbirlerini tanımak için kullanmalıdır. Yeterince dinlerseniz erkeklerin bile söyleyecek şeyleri var. - Lynnette, 8 yaşında İlk randevuda, birbirlerine sadece yalan söylerler ve bu da ikinci kez bulaşmaları için yeterli olur. ? Martin, 10 yaşında Kötü giden bir ilk randevuda ne yapardınız? Eve gider ve ölü rolü yapardım. Ertesi gün de tüm gazeteleri arar ve ölüm ilanlarında bana yer verdiklerine emin olurdum. ?Craig, 9 yaşında Birisini öpmek ne zaman uygun olur? Zengin olduklarında. ? Pam, 7 yaşında Yasalara göre 18 olmak zorundasınız, eh yasaları bozmak istemem. ?Curt, 7 yaşında Olay şudur: eğer birisini öperseniz, onunla evlenmek ve çocuk yapmak zorundasınız. Doğru olan bu. ? Howard, 8 yaşında Bekar olmak mı daha iyi evli olmak mı? Kızlar için bekar olmak ama oğlanlar için değil. Çünkü onlar ortalığı toparlayacak birisine ihtiyaç duyar. ? Anita, 9 yaşında Eğer insanlar evlenmeseydi, dünya nasıl daha farklı bir yer olurdu? Ortada bunu anlatacak bir sürü çocuk olurdu, değil mi? ?Kelvin, 8 yaşında Bir evliliğin yürümesini nasıl sağlarsınız? Karınıza, bir kamyona benzediği zaman bile güzel olduğunu söyleyerek. ? Ricky, 10 yaşında |