![]() |
Mutlaka Bu Duaya Bakın Derimm Benden Söylemesi
mutlaka bu duaya bakın derimm benden söylemesi Hakkında mutlaka bu duaya bakın derimm benden söylemesi RABBİM !... BİR İNSAN KOY KALBİME...AMA O SENİNDE SEVDİGİN BİR İNSAN OLSUN...VE BENİ ÖYLE BİR İNSANA SEVDİRKİ...O İNSANIN KALBİNDEDE SEN OLASIN...BEN O İNSANIN KALBİNDE SENİNLE OLAYIM...BENİ ÖYLE BİR İNSANLA BULUŞTURKİ...BENDEN ÖNCE ONUNLA BULUŞMUŞ OLAN SEN OLASIN...ONUNLA EL ELE TUTUŞTUĞUMDA...İKİMİZİN ÜZERİNDE SENİN ELİN OLSUN...BANA ÖYLE GÖZLER GÖSTERKİ...BEN O GÖZLERDEN SANA BAKAYIM...BİZE ÖYLE BİR SEVGİ VERKİ...SEVGİMİZDEN MUHAMMED(s.a.v.) SEVİLSİN...ÖYLE SEVELİMKİ BİRBİRİMİZİ...HZ. HATİCE GÖKLERDEN BİZE SESLENSİN...VE DESİNKİ...BAK YA MUHAMMED BAK ŞU SEVGİLİLERE...ONLAR BİZDE BİZ ONLARDAYIZ... -----------------AMİN melekler dualarınıza amin desin... ama zaten böyle bi adayınız varsa kaprislerden nazlardan gururdan uzak durup sevilmenin tadını sonuna kadar çıkarmanız dileğiyle arkadaşlar hazır 3 aylardayız da ettiğim bütün dualara forumdaki yanlız arkadaşları ileve ediyorum , yanlız olmayanlara da ayrılık yüzü göstermesin şu an kavgalı ya da kırgın olanlar da umarım tez elden barışırlar hadi herkezi amin demeye çağırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm |