![]() |
Aşk Yasaksa Eğer...
Adı saklı cennetti gözlerinin. tek bir cümleydim senin için. Geç kalınmış Bu aşk yansın dünya için için.. |
Aşk Yasaksa Eğer...
Her Akşam Fırtına Kar Yagmur, Gezdiğimiz Yerlerde, Her Aksam Uğruna Ağlıyorum, Sen Hiç Bilmesen Bile..
|
Aşk Yasaksa Eğer...
Anladım sonu yok bu aşkın Sen benden önce ellerin baştacısın. Kader dedikleri bu olsa gerek Benim için hep unutulmaz kalacaksın..
|
Aşk Yasaksa Eğer...
Çok gecikmişiz buluşmak için.göz gördü kalp sevdi. Bu benim Gönlü inat affet yasak sevgili..
|
Aşk Yasaksa Eğer...
Daha dün gibi aklımda mahallede saklambaç oynaşısın ve benim seni kalben okşayışım.. Sen bilmesende sevgilim kaderedir haykırışım..
|
Aşk Yasaksa Eğer...
yanarım gözlerimin seni daha önce görememesine bırak şimdi kalbim ağlasin seni daha önce sevememesine
|
Aşk Yasaksa Eğer...
Ne varlığın güldürüyor, ne yokluğun öldürüyor, ya var ol yada yok ol ama artık benim bir şeyim ol..
|
Aşk Yasaksa Eğer...
Bir günüm sensiz geçemiyorken nasılki dersin bensiz kalacaksın diye. Ben seninle var olmuşken, nasıl gidersin ey sevgili.. |
Aşk Yasaksa Eğer...
Ne gurur ne onur bu sadece sondur, ne birdaha ne son kez daha bu inanki ölüm olur..
|
Aşk Yasaksa Eğer...
Nedenini Sorma, Yaşamadım Saydım Senden Önceki Günlerimi, Aşkını Sırtladım Yaşanmamış Günlerde Aşkını Yaşamayı Özlediğim Gibi.
|
Aşk Yasaksa Eğer...
Aldırma görürsen yaşlar gözümde
Şarkımız olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarın bu şehirden ayrılacağım.. |
Aşk Yasaksa Eğer...
Anlatacak nelerim var bir bilsen
İçimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Seni seviyorum.. |
Aşk Yasaksa Eğer...
Ansızın kayboldun köşe başında
Zamansız bir deprem koptu bağrımda Kendimi kaybettim işte o anda İnan ki dünyayı yıkasım geldi! Ardına bakmadan gittin o gidiş Kalbimi koparıp atasım geldi Bu veda gerçek mi inanamadım Başımı taşlara vurasım geldi! |
Aşk Yasaksa Eğer...
Aramızda dağlar var
Aramızda uçurumlar Yaklaşma yanılırsın Ben öldüğümü bilirim Sen yaşadığını sanırsın Kendini bilmeden daha Beni tanıyamazsın...Artık Adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini Söyle Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini? .. Bil ki Bundan böyle Yasaklanmış kitaplarım gibisin bana Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve ömrümce Sarılmam yasak sana!.. |
Aşk Yasaksa Eğer...
Artık gidebilirsin gideceğin yere
Sana kal diyemem son ümit senden olsun Senden olsun son pişmanlık Bil ki hayır diyemem.. |