![]() |
Yürek'ten
Hoşuma giden sözleri yazıları yazıcam buraya sizde yazabilirsiniz
Çocuk olsam yeniden... Bir tek düştüğüm için acısa içim... Ve kalbim, çok koştuğum zaman çarpsa sadece... |
Yürek'ten
Ben...
O kadar da güçlü değilim inan Dünya aleme yetecek kudrette kelimeleri olan ben Tek lafına yıkılırım Eğer dil'ersen... |
Yürek'ten
En iyi nasihat örnek olmaktır.
|
Yürek'ten
Ey gönül; sen aşkı ve sevdayı onda bunda mı sanırsın? Oysa o senin bağrında hala anlamaz mısın..?
|
Yürek'ten
Ters giden birşeyler oluyorsa sürekli, Yürümüyorsa tren, rayındayken bile... Hayat dalga geçmeye başlamışsa seninle, Uzatmamak gerekli... Ne pes etmeli insan, nede mücadele etmeli... Ne peşinden koşmalı sürekli, Ne de çekmeli elini eteğini, herşeyden... Gözlerini kapattıgında başka şeylerde düşünebilmeli Hatta, Hatta, ......misafir etmeli yalnızlığı yüreğinde... Ve Unutmalı geçmişini, Unutmalı ki, olsun bir GeLeCeĞi
|
Yürek'ten
Kader olsam yazılsam alnına..Yar olsam kazınsam aklına..Ve "Dua" olsam, dökülsem dilinden..Sen "Amin" desen,O an kabul olsam..!
|
Yürek'ten
Ben bir balığım, aşk ise daldığım bir derya..
Aşk' tan gözlerim yaşlı olsa da o derya göz yaşımı nerden bilir ?.. Başımı o denizden çıkarayım desem !.. Balığım ya; Nefesim kesilir...! |
Yürek'ten
Bir Kadının en güzeL yeri Neresidir ?
Henüz KırıLmamışSa KaLbidir... KırıLmışsa, IsLak Bakan GözLeri... Artık AğLayamıyOrsa, Dudağının Kenarına yerLeşmiş hüznü... Hüznü BiLe Hissetmiyorsa Artık, Buz Tutmuş ParmakLarı.... Ama muhakkak Tatlı Bir yeri vardır Kadının Yeter ki Severek Bakan Bir Çift Göz OLsun Üstünde... Kadın, Severek gösterir Sakladığı tadı!.. |
Yürek'ten
İnsan her nefes aldığında yeniden başlar hayata. Nefesin eskisi olmaz. Yeni bir ilişki,hep yeni bir nefes gibidir.
'cehennemin dibine git , alıntı ' |
Yürek'ten
Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi sevmek nedir? Bir muma ateş olmak mı? Yoksa yanan ateşe dokunmak mı..??
|
Yürek'ten
Ölüm meleği, emaneti yoklamaya geldiğinde, yüreğimde senide götüreceğimden kuşkun olmasın. Ben senin gümüşi kıyılarının hayali ve hasretiyle yaşamaya alıştım… Sen bir denizsin, ben kumdan kalelere sığınmış bir yorgun nefer, silahsız savunmasız bir aşk tutsağı..
|
Yürek'ten
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır.
|
Yürek'ten
Gitme desem dilimin ucunda diyememki...
Ne kadar çok isterdim gitme diyebilmeyi halbuki! O zaman bencil olurdum ama yalnız olmazdım. Hangisi daha iyi bencillik mi yalnızlık mı? |
Yürek'ten
Bugünkü Yanlızlığımın Sebebi Ne o, Ne Bu, Nede Şudur, Sadece Ulaşamayacağı Hedeflere Gitmeye Çalışan Kalbimin Yol Yorgunluğudur.
|
Yürek'ten
Züleyha'ca bakışlarıma Yakup'ca kör kaldın...Ey ahmak yüreğim! Kuyudan gelen sesi sen Yusuf'tan mı sandın...?
|