![]() |
Yalnızsan Eğer
http://img122.imageshack.us/img122/3...ak207towp7.gif Yalnızsan Eğer hayatın devraldığı sessiz bir özsudur acı birikir yüreğinin kıvrımlarında ve ağar gözlerine ağır ağır bulutlar yere inmiştir artık ya da gurbettesindir unutma bir hayalet gibi kapındadır yalnızlık denen şey ufkun kararabilir birden için çölleşebilir kaçışın bile bir adımdır ya da dönüşündür kendine unutma Her sayfası kederle kararan bir hüzün defterine döner günler ve her sabah "merhaba hüzün" "merhaba yalnızlık" diyerek başlarsın hayata ama hayat bağışlamayacaktır seni unutma Üstelik günlüğü yoktur hüznün hiç bir zaman da tutulmayacaktır serüvenlerin yorgun yeniği elleri titreyen yaşlı bir kadındır hüzün ya da hasta bir tanıdıktır ancak hepsi o kadar unutma |
Cevap : Yalnızsan Eğer
Sevmek aldanmaksa. Sevilmek aldatılmak demek değilmidir. Oysa hayattan sevmek ve sevilmek düşüncesi kalksaydı hiç çekilmez bir dünyada yaşıyor olmazmıydık. Sevmek ve sevilmek kavramları yalnızca insanoğlu için geçerli bir akçe olarak düşünülürse. Yanlışın en büyüğü yapılmış olur. Bir köpek bile kendisine bir kuru ekmek veren sahibinin ömrünün sonuna kadar hizmetkarı olmuyormu. Kaldıki insan sevdiğine hayatını verecek olsa bile sevilmekten geri kalabiliyor. Fenası sevmek sevilmek değil sadece layık olanı bulamamak olsa gerek diye düşünüyorum. Ben ne sevmekten nede sevilmekten kendimi alıkoymak istemiyorum.
|
bir hayalet gibi kapındadır yalnızlık denen şey
ufkun kararabilir birden için çölleşebilir kaçışın bile bir adımdır ya da dönüşündür kendine unutma :bomibom3: |
Yorumlarınız için teşekkür ederim. |