![]() |
Kuracağız Dedik..Kurduk..Tay-Yeap..:)
Star Haberin usta muhabiri Osman Terkan, mikrofonu aliyor, Eminonu ye gidiyor, soruyor. Niye Eminonu derseniz... Turkiye nin ozeti Istanbul, Istanbul un ozeti Eminonu dur. Istisnasiz herkes Emin dir orada. Zaten o nedenle Emin-onudur... Hic kimse bilmiyorum demez!
* - WikiLeaks nedir? - Kestane. - Istiklal Marsimizi kim yazdi? - Fatih Sultan Mehmet. - Cumhurbaskanimiz kim? - Bulent Arinc. - Cumhuriyetimizi kim kurdu? - Demirel. - Kaddafi kimdir? - Din alimi. - Husnu Mubarek? - Yatir. * (Mubarek lafini duydu ya, olsa olsa diye dusunup, turbe yapti Husnu yu iyi mi! Seytan diyor, bu cevabi vereni oraciga yatir...) * - 28 Subat sureci ne zamandi? - 21-22 Subat taydi. - Temmuz-Agustos gibiydi. - Haziran. - Yaz aylariydi. - 12 Eylul de. * - 12 Eylul darbesi ne zamandi? - Dilimin ucunda... - 1980 darbesi ne zaman oldu? - Ha o mu, 1984 te. * - Kibris nerede? - Karadeniz de. - Emin misiniz? - Askerligimi orada yaptim. * - Libya nerede? - Marmaris in karsisinda. - Japonya nerede? - Italya Fransa taraflarinda. - Suriye hangi bolgemizde? - Kuzey-Guney gibi. * - Kac milletvekilimiz var? - Binin ustunde. - 20 kadar. * - TBMM ne demek? - Turkiye malzeme ofisi. - HSYK ne demek? - Yuksek Secim Kurulu. * Bazen itiraz ediliyor... - Hep bilmeyene soruyorsun. - Buyrun size soralim... - Sor. - HSYK ne demek? - Hastane sosyal... * - AB ye uye miyiz? - 7-8 yildir. - Turkiye nin nufusu kac? - 1 milyar. - Turkiye hangi kitada? - Amerika kitasinda. (Brezilya da diyen oldu.) - Kac bolgemiz var? - Kuzey guney dogu bati. - Kac ilimiz var? - 84 plaka gordum. - Kanal Istanbul nedir? - Televizyon. * Basbakanimiz onceki gun Zonguldak taydi... Lafi evirdi cevirdi, taaa 1992 de kurulan, hatta logosunda bile 1992 yazan Karaelmas Universitesi ne getirdi. * Kendi sordu. Kendi cevapladi. * - Zonguldak Karaelmas Universitesi ni kim kurdu? - 2007 de biz kurduk. - Zonguldak ta universite var miydi? - Yoktu. - Kuracagiz dedik... - Kurduk. Yilmaz OZDIL ( Alıntı.. ) |