ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Pratik Bilgiler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=650)
-   -   Maya Takvimi Kehanetleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=888705)

Prof. Dr. Sinsi 10-10-2012 07:33 PM

Maya Takvimi Kehanetleri
 
Maya Kehanetleri

Maya Takvimi Kehanetleri nelerdir

Yüzlerce yıl önce yok olan Maya Uygarlığı`nın tabletlerine göre dünya büyük bir tufandan sonra son çağına girecek. Maya takvimindeki yok oluş tarihi Marduk`la da örtüşüyor. Dünyanın beşinci değişimi bu yüzyılda. Tabletlerdeki Maya takvimi tufanların yaşandığı 4 çağdan sonra sonu yine tufanla bitecek 5`inci çağın 21`inci yüzyılda başladığına işaret ediyor.

işte maya takvimine göre kehanetler;

İKLİM FELAKET OLACAK

Dünyanın sonuna dair en gerçekçi senaryolardan biri iklim değişikliği... Uluslararası İklim Değişikliği Paneli'ne göre yerkürenin bu yüzyılın sonuna dek 4-5 derece ısınmasıyla birlikte deniz seviyesi yarım metre kadar yükselecek, dünyanın birçok bölgesi su altında kalacak.

NÜKLEER SAVAŞ ÇIKABİLİR

Dünyada 23 bini aşkın nükleer silah vr. 1977 yılında ABD Savunma Bakanlığı, olası bir

ABD-Sovyetler nükleer savaşı halinde maksimum 265 milyon kişinin öleceğini hesaplamıştı. Bugünkü silahların kapasitesi bilançonun daha da atmasına neden olabilir.

SALGINLAR DAHA HIZLI YAYILIYOR

Yüzyıllarca insanlığın korkulu rüyası olan veba, İspanyol gribi ve şimdi de patlak veren domuz gribi nedeniyle, bir salgının insanlığın sonu olması yönündeki endişeler güncelliğini koruyor. Kuş gribi gibi virüslerin mutasyona uğraması halinde insanlık büyük tehlike altına girebilir.

BİLİNMEYENLER

Dünyanın sonunu getirebileceği söylenen teoriler arasında yanardağların gezegenin iklimini

değiştirmesi, bir yıldızdan yayılan gama ışınlarının atmosfere tehlikeli oranda radyasyon salması, teknolojilerin kazara kontrolden çıkması gibi senaryolar da yer alıyor.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.