![]() |
Babamdı O Anne.
BABAMDI O ANNE
Bayram yarın değil. bir daha kalkıcaz bir daha kalkıcaz..son.. o zaman mı anne.... Kurbanmış diye kuzu almış arkadaşımın babası,.. bağırıyormuş hep geceleri acıktığından. Anne.. bana kuzum deme sen olur mu sen beni hiç aç bırakmadın ki.. Bayram yarın değil değil mi anne.. bir daha kalkıcaz bir daha kalkıcaz,...son. o zaman mı anne.. Bu gece babamı gördüm anne sana söylemicektim. hep ağlıyorsun. ama bu bayram bu bayram anneciğim öpmeye geliyormuş beni cennetten aldığı bir çok kuzuyla. Anne.. annem.. biz onları saklıyalım nolursun.. hiç ölmesinler,.. cennet çok uzak gidemiyoruz bak..çok zor gelecek babam..hani yıdızdı... hiç söylememiştin... Bayram,..yarın değil.. yatıp bir daha kalkıcaz bir daha.. tam üç kez..Değil mi anne.. anne.. babam söyledi o gelecekmiş o çok uzak cennetten kuzularıyla ve yalnızca bana......... Anne.. kurbanmış diye kuzu almış arkadaşımın babası. benim babam cennetten gelecek yanaklarımdan öpüp saçımı okşıycak pekiyilerimin hepsini hazırla anne. Anne babam söyledi bu gece bir daha kalkıcaz,..bir daha kalkıcaz.. ---Kurban Bayramı----dedi o gün o da gelecekmiş cennetten Yurdumuz için gitmiş o çok uzağa öyle söyledi sen söylemedin ama yaşasın.. yaşasınnn... bu gece de gördüm ben,. Babamdı O anne... Ahmet Karakaptan |