![]() |
Bu Ne Göbek
İnsanı uyuz eden bir sorudur "bu ne göbek?" iste bu soruya verilebilecek cevaplar
+bu ne göbek - sana ne? ben mutluyum, göbek mutlu. +- bu ne göbek -sorma ya, göbek kemiklerim fazla iri de... + bu ne göbek - metabolizma meselesi koçum . + bu ne göbek -zengin gösteriyor dimi + bu ne göbek - la havle vela kuvvet, can simidi bu can simidi. + bu ne göbek - onu bulamayanlarda var , şükret yaradanina. + bu ne göbek - kendime güvenimin sermayesidir yavrum o, sen devam et. + bu ne göbek - göbek de il o , gaz yaptı midem. + bu ne göbek - - sabah 2 litre su içtim olum. + bu ne göbek - dalga geçme amca o lu , gastrit var. + bu ne göbek - hayrola, şekilciyiz galiba??? + bu ne göbek - ben büyüttüm onu aslanım , bana mi gösteriyorsun? +bu ne göbek - çok be endiysen sana da yapalım bir tane. + bu ne göbek -böyle? -ya sorma, bizim bi arkadaşın göbe i aslında, askere giderken emanet bıraktı bana...ben de kıramadım tabi, içtimada yük olucakti zavallıya... + bu ne göbek - nazar etme ne olur , ye ve iç seninde olur. + bu göbek ne böyle? - ee naparsin büyük balık büyük kayanın altında yatar. + bu ne göbek - vücut yaptım , manyak karin kası falan ; bırakınca sarkma yaptı. + bu ne göbek - onun da duyguları var. lütfen. + bu ne göbek -altında yazıyor bi bak istersen. |
Cevap : Bu Ne Göbek
+ bu ne göbek
- onun da duyguları var. lütfen. Çok qüzel ya emeqine saqlık..:biggrin: |
süperler yaaa
teşekkürler koptum :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:::D:D:D:::::::::::DD |
beğenmenize sevindim :)
|
çok süpermiş paylaşım için tşk
|