![]() |
Mafra Koruyucu Etkili Torpido Cilası (Scic Orange)
Mafra Koruyucu Etkili Torpido Cilası (Scic Orange)
Mafra 47 yıldır otomotiv , endüstriyel araçlar,üretim tesisleri,deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, kaliteli ürünleri ile yer almaktadır. Şirket yönetim merkezi ,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır. Dünyada 38 ‘i aşkın ülkede kullanılmaktadır. MAFRA S.p.A. ISO 9001 - ISO 14001 kalite ve çevre sertifikaları ile BOEING D6 onayı sahibidir. Mafra , Husqcarna (BWM Motor Grup) , MV Agusta, Kawasaki, Lotus, Alfa Romeo gibi daha bir çok ünlü markanın partneridir. Mafra ürünleri İtalya’dan ithal edilmekte olup Türkiye’de Vira Petrokimya ürünlerin tek temsilcisidir. Ürün Açıklamaları Torpidoları ve konsolları yeniler korur. Anti-statik formüllüdür. Torpidoların anahtar,çakmak,telefon vb.materyallerden dolayı çatlama ve çizilmelerini önler. Torpidoların zaman içinde yaşlanma etkilerini geciktirir. Hoş ve hafif portakal kokusu sayesinde araç içinde güzel bir etki bırakır. Ürün Ambalajı : 600 ml Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14.09.2012 15,26 TL |