![]() |
Mafra Tampon Koruyucu ve Parlatıcı (Faspoiler)
Mafra Tampon Koruyucu ve Parlatıcı (Faspoiler)
Ma*fra Kırkaltı yıldır (1965-2011) ; Otomotiv , endüstriyel araçlar,üretim tesisleri,deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, uluslar arası bayii ağı ile geniş bir yelpazeye sahip spesifik , konsantre ve kaliteli ürünleri ile sektörde yer almaktadır.Şirket yönetim merkezi ,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır. MA-FRA satış ağı , İtalya içinde 130' dan fazla firma ile Avrupa ve Avrupa dışı 38'i aşkın ülkeden oluşmaktadır.MAFRA S.p.A. ISO 9001 - ISO 14001 kalite ve çevre sertifikaları ile BOEING D6 onayı sahibi, H.A.C.C.P. standartlarına sıkı sıkıya bağlı, sürekli gelişim ve evrim ile özdeşleşmiş bir kuruluştur. Ma*fra’nın Türkiye Dist. Vira Petrokimya tarafından yapılmaktadır. MA*FRA FERRARİ, ALFA ROMEO ve LAMBORGHINI TARAFINDAN KULLANILMAKTA AYNI ZAMANDA DESTEKLENMEKTEDİR Özellikler ; Polimer bazlı canlandırıcılar ve kaliteli maddelerle zenginleştirilmiştir. Uygulandığı parçalara tutunarak parlatıcı bir film tabakası oluşturur. Yağsızdır ve çizilmelere karşı dayanıklılık sağlar. Tamponların renk atmasını ve yaşlanmasını önler. Tüm tipte lastik-plastik tamponlar,parçalar ve spoilerlerde kullanılır. Ürün Ambalajı : 300 ml Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14.09.2012 12,08 TL |