![]() |
Açelya - Türk Sanat Müziği (3 CD)
Açelya - Türk Sanat Müziği (3 CD)
CD 1: Altın Türküler 1. Havada Bulut Yok / Söz-Müzik: Anonim 2. Gurbetten Gelmişim Yorgunum Hancı / Söz: Bekir Sıtkı Erdoğan 3. Bu Ne Sevgi Ah... Bu Ne Izdırap / Söz: Hasan Bayrı 4. Geceler Yarim Oldu / Söz-Müzik: Cemil, Cankat 5. Neyleyim Köşkü Neyleyim Sarayı / Söz-Müzik: Kadri Şençalar 6. Uyu Demeye Geldim / Söz-Müzik: Malatyalı Fahri Kayahan 7. Ham Meyvayı Kopardılar Dalından / Söz-Müzik: Anonim 8. Meşesiz Dağlarda Bülbül Öter mi / Söz-Müzik: Kadri Şençalar 9. Uzayıp Giden Tren Yolları / Söz-Müzik: Naci Tekdal 10. Bilal Oğlan / Söz-Müzik: Anonim 11. Asker Oldum Piyade / Söz-Müzik: Anonim 12. Karlı Dağı Aştım Geldim / Söz: Anonim, Müzik: Rıfat Bey CD 2: Türk Müziği Antolojisi 1. Hicaz Peşrev / Müzik: Refik Fersan 2. Yine Neş''e yi Muhabbet / Söz-Müzik: İsmail Dede Efendi 3. Düşer mi Şanına / Söz-Müzik: Hacı Arif Bey 4. Müheyya Oldu Meclis / Müzik: Rakım Elkutlu, Söz: Baki 5. Ey İpek Kanatlı / Müzik: Sadettin Kaynak, Söz: Vecdi Bingöl 6. Sesimde Şarkısı Aşkın / Müzik: Selahattin Inal 7. Bülbül-i Şeydaya Döndüm / Müzik: Şerif İçli, Söz: Mesut Kaçaralp 8. Rast Peşrevi / Müzik: Benli Hasan Ağa 9. Sevda İle Dillendi / Müzik: Münir Nurettin Selçuk 10. Beni Ateşlere Salan / Müzik: Zeki Arif Ataergin, Söz: Necati Tokyay 11. Her Bir Bakışında / Söz-Müzik: Tanburi Ali Efendi 12. Tuti-i Mucize Guyem / Müzik: Itri, Söz: Nefi 13. Beni de Alın Ne Olur / Müzik: Selahattin Pınar CD 3: Ayrılık ve Aşk 1. Ağlar gezerim sahili / Söz: Selim Aru, Müzik: Alaaddin Yavaşça 2. Samanyolu / Söz: Teoman Alpay, Müzik: Yılmaz Metin Bükey 3. Senden Ayrı Yaşayamam / Söz-Müzik: Hüseyin Coşkuner 4. Gönül Aşkınla Gözyaşı Dökmekten / Söz-Müzik: Selahattin Inal 5. Pişman Olurda Bir Gün / Söz: Ayhan İlker, Müzik: İrfan Özbakır 6. Söyleyemem Derdimi / Söz-Müzik: Şükrü Tunar 7. Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında / Söz: Necdet Atılgan 8. Alişimin Kaşları Kara / Rumeli Türküsü, Anonim 9. Belki Bir Sabah Geleceksin / Söz-Müzik: Şekip Ayhan Özışık 10. Yadeller Aldı Beni / Söz: Vecdi Bingöl, Müzik: Sadettin Kaynak 11. Açık Bırak Pencereni / Söz-Müzik: Şekip Ayhan Özışık 12. Kapıldım Gidiyorum Bahtımın Rüzgarına / Söz: Ömer Bedrettin Uşaklı Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12.09.2012 17,77 TL |