![]() |
Hüseyin Turan - Dolu
Hüseyin Turan - Dolu
Albümdeki Eserler 1. Bahçelerde Zerdali Söz & Müzik: Anonim (Antep) Kaynak Kişi: Hüseyin Yıkıcı 2. Edremit''in Gelini Söz & Müzik: Anonim (Edremit) Kaynak Kişi: Şükran Kip 3. Hava Bulanıyor Söz & Müzik: Anonim (Şarkışla) Kaynak Kişi: Döne Arı & Medine Köseoğlu 4. Sultan Seccadesi Söz & Müzik: Anonim (Eskişehir) Kaynak Kişi: Mustafa Hoşsu & Alaattin Seçgel 5. Gönül Yarin Bulmayınca Söz & Müzik: Neşet Ertaş 6. Fuzuli Kantatası Söz: Fuzuli Müzik: Cihangir Cihangirova 7. Topal Eşşek Söz: Aziz Nesin Müzik: Erenler İkilisi 8. Şu Karşı ki Dağda Söz & Müzik: Anonim (Hatay) Kaynak Kişi: Emel Akçay & Halide Akan 9. Eller Bizi Görmeden Söz & Müzik:Devran Baba 10. Karakaş Boyanır mı Söz & Müzik: Anonim (Çorum) 11. Teyyaremi Uçurdum Söz & Müzik: Anonim (Kütahya) 12. Üçbin Yılına Selam Söz & Müzik: Devran Baba 13. Ülger Doğmasın Söz & Müzik: Anonim (Arguvan) 14. Sen Elin Ben Elin Söz & Müzik: Yavuz Top 15. Kediyi Koydum Torbaya Söz & Müzik: Anonim (trakya) Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12.09.2012 11,80 TL |