![]() |
Various Artists - Made In Turkey Vol.6
Various Artists - Made In Turkey Vol.6
DİSK 1 1. Jülide Özçelik / Gönül Dağı 2. Jehan Barbur / Nar Taneleri 3. Güvenç Dağüstün / Ellerin 4. Sertab Erener & Demir Demirkan / Love We Made 5. Sevtap Ünal / Bu Yüzden 6. Bulut Band / Kimsin Sen 7. Olıvınn Feat. Dj İpek İpekçioğlu / Ayrılırken 8. Sızzle Othaka / Üsküdar''a Gideriken 9. Hüzeyin Barış Diri / Davudi 10. Soner Canözer / Kaf Dağının Ardında 11. Seni Görmem İmkansız / Çok Mutlusun 12. Apolas Lermı / Yağmur 13. Cem Yıldız / Terazi Var Tarı Var 14. Müzeyyen Senar / Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim 15. Zakkum / Anason 16. Terre Dıfferentı / Beyond The Tunes (Radio Edit) 17. Orhan Gencebay / Bir Teselli Ver DİSK 2 1. Burcu Tatlıses / Güller 2. Melis Danişmend / Bir Doz Öfke 3. Sinem Saniye / Are We In Love 4. Murat Ercan / Uzun Hikaye 5. Erci E Feat. Özgür Murat / Kara Sevda 6. Sattas / Mustafa 7. Dodan Özer / Neçe 8. Dirk Schweer / Kendim Ettim Kendim Buldum 9. Şehnaz Sam / Acelem Var 10. Deja-Vu / Sahte Gözyaşı 11. Djanan Turan / Çıkış Var 12. Günce Koral / Hayat Aşktan Geçer 13. Buzuki Orhan Osman / Damat Halayı 14. Luxus / Romantizma 15. Neyse / Hokkabaz 16. Atakan Iklgazdağ / Brüksel Lahanası Washıngton Portakal 17. Electro Swıng Cartel Feat. Ebru Özpirinç / Tını Mını Lady 18. Mr & Mısfıts / Ottoman Funk Ürünün Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 12.09.2012 33,75 TL |