ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap, Film & Müzik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=679)
-   -   Kemal Dinç - Bağlama İçin Denemeler (CD+DVD) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=847005)

Prof. Dr. Sinsi 09-13-2012 02:54 AM

Kemal Dinç - Bağlama İçin Denemeler (CD+DVD)
 
Kemal Dinç - Bağlama İçin Denemeler (CD+DVD)

Bağlama üstadı Kemal Dinç, kilisede kaydettiği ikinci albümüyle bağlamayı bir evrensel müzik enstrümanı olarak yeniden tanımlıyor.
Yaşamını Almanya’nın Köln kentinde sürdüren bağlama ustası ve Rotterdam/CodartsKonservatuarı öğretim görevlisi ve Sanat bölüm başkanı Kemal Dinç’in ikinci albümü Kalan müzik etiketiyle yayınlandı. Geleneksel Anadolu müziğinin temel enstrümanı bağlamaya yepyeni bir soluk getiren, sıra dışı bir çalışma “Bağlama İçin Denemeler”.

“Bağlama İçin Denemeler”de Kemal Dinç’in sekiz bestesi yer alıyor. Albümde hem CD hemde Dorpskerk Rhoon Kilisesi’nde yapılan kaydın görüntülerinin bulunduğu bir DVD yer alıyor. DVD ile Kemal Dinç’in icra tekniklerine şahit olmak da mümkün oluyor.

Ayrıca tüm bu eserlerin notasiyonları Pan yayıncılık tarafından basılmıştır.

Kemal Dinç, gelecek yıl için Almanya ve Türkiye’de sahnelenmek üzere bir „ Bağlama konçertosu“ üzerinde çalışıyor. Diğer projeleri ise; Denemeler’in ikincisi, Halk müziği için Düzenlemeler ve Diziler adlı metot içerikli kitap hazırlamak.

1. Mezxana - Kemal Dinç

2. Denemeler I - Gece Ve Akıl

3. Ay İle Mavi Tilki / The Moon

4. Denemeler II - İkinci Yüz

5. Saba - Kemal Dinç

6. Denemeler III - Deliler

7. Su - Kemal Dinç

8. Denemeler IV- İnsan , Hayat

Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12.09.2012
14,25 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.