![]() |
TiTaNick-2
http://img524.imageshack.us/img524/1148/titanic2oc1.jpg fragman izle:
Büyük bir kitlesi olan ”titanic” fiminin 2. serisi vizyona girmeye hazırlanıyor.Filmde büyülü gemi ”titanic”in batması sonucu ”jack”in sulara gömülmesi ve rose’un titreyerek donmasını içeren son kısım hüzünlü ve bi o kadarda etkileyiciydi.Film hakkında verilen bilgi ”jack” sular altında yapılan bir arama sonucu , buz kütlesi içinde bulunuyor.Türlü cerrahi müdehaleler ile jack tekrar hayat buluyor ve ”rose”u aramaya koyuluyor. Filmin 2. serisinin fragmanı yazının devamında .. |
Cevap : TiTaNick-2
Filmi bekliyorum saçma olmuş ikincisi ama izlerim yinede paylaşım için sağol
|
bi kere o fragman çok saçma birçok filimden alıntı bir fragman yapmışlar bence çıkmayacak grafiker biri kapağı yapmış koymuş orada 15-20 filim sahnesi var
bence çıkmaz yalan haberdir ama olabilirde (ben 1.filmi bile izlemedim biraz baktım çok berbat) |
Bende şaşırdım ya Leoardo Dı Caprio yaşlanmadı mı diye, fragmana bakıyorum hala çocuksu yüzü. Sona doğru Romeo ve Julıet filminden görüntüleri tanıyınca anladım birkaç filmden kolay yapıldığını:)) Saçma bir sebeple de olsa olayı bağlamışlar bence Leonardo Di Caprio'yu böyle bir rolde yeniden izlemek güzel olabilir diye düşünüyorum. Tabii aynı performansı sergileyebilirse.
|