ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap, Film & Müzik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=679)
-   -   303 Soruda Evlilik Süreci (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=834840)

Prof. Dr. Sinsi 09-11-2012 10:39 PM

303 Soruda Evlilik Süreci
 
303 Soruda Evlilik Süreci

Dünya hayatının en önemli amaçlarından biri olan evlilik, insan yaratılışının gereğidir. Bu amaç basit bir alışveriş değildir. İnsan hayatının fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarının giderilmesi için önemli bir dönüm noktasıdır. Her insan iyi bir eş, sağlıklı bir evlik ve huzurlu bir yuva kurmak ister ama genelde bunun için özel bir gayreti olmaz. Günümüzde evlilik öncesinde alınması gereken birçok tedbir maalesef alınmıyor. Eş adayları birbirlerini yeterince tanımadan ve araştırmadan duygusal yoğunlukları içerisinde evleniyorlar. Düğün olup nikâh kıyılıncaya kadar her şey tatlı bir rüya gibi gelip geçiyor. Ne zaman ki evlenip birbirlerini sahipleniyorlar, işte o zaman tatlı rüyadan uyanmaya başlıyor, hayatın gerçek yüzüyle karşı karşıya kalıyorlar.
Bu bağlamda toplumun çekirdeğini oluşturan bireylerin eğitilmesi özellikle evliliğe hazırlanmaları, büyük önem taşıyor.
Eş adaylarının bilinçlendirilmesiyle Türkiye’nin önemli sorunlarından biri olan boşanmaların, büyük oranda azalacağı kanaatindeyiz.


Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10.09.2012
haber ver


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.