ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap, Film & Müzik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=679)
-   -   Lanetli Sevgili (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=834117)

Prof. Dr. Sinsi 09-12-2012 12:40 AM

Lanetli Sevgili
 
Lanetli Sevgili

3. Kural:
Görünmezlere bakma.
Oysa perilere bakmakta Aislinn’in üzerine yok! Hem zaten bu güçlü ve kimi zaman tehlikeli yaratıklar, sinsice, biz ölümlülerin dünyasında dolaşmıyor mu? Bu yüzden de Aislinn, peri acımasızlığından, özellikle de ‘görüş yeteneği’ni öğrendiklerinde başına geleceklerden ölümüne korkuyor ve tıpkı diğer gençler gibi onların varlığından bihaber olmayı diliyor.

2. Kural:
Görünmezlerle konuşma.
Yalnız, periler Aislinn’le konuşmaya başladı. Ürkütücü ve bir o kadar da çekici özelliklere sahip olan Keenan adındaki bir peri, Aislinn''le iletişim kurmaya çalışıyor ve ona cevaplamaktan korktuğu sorular soruyor.

1.Kural:
Görünmezlerin dikkatini çekme.
Ama artık çok geç. Keenan, dokuz yüz yıldır kraliçesini arayan bir Yaz Kralı. Kraliçesi olmadan yaz mevsimi kaybolmaya mahkum. Ve o da, her ne pahasına olursa olsun, Aislinn''i Yaz Kraliçesi yapmaya kararlı. Aislinn''ninse ne istediği ya da ne dilediğinın bir önemi yok.

Peri entrikaları, ölümlü aşklar ve antik kanunlarla modern beklentilerin çatışması, Melissa Marr''ın bu son derece çarpıcı 21.yy. peri romanında biraraya geliyor.

Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10.09.2012
15,79 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.