ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kitap, Film & Müzik (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=679)
-   -   Geçmişten Günümüze Türkiye Fransa İlişkileri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=832711)

Prof. Dr. Sinsi 09-11-2012 11:41 PM

Geçmişten Günümüze Türkiye Fransa İlişkileri
 
Geçmişten Günümüze Türkiye Fransa İlişkileri

Bilindiği gibi Fransız Ulusal Meclisi''nde sözde Ermeni soykırımı yasası kabul edilmiştir. Çifte standartlı Batılı ülkelerin tipik bir örneğini sergileyen Fransa, önce kendi asıl soykırım yaptığı ülkelerdeki vahşet ve katliamların hesabını vermelidir. Cezayir''de bir milyon beş yüz bin kişi sadece bağımsızlık mücadelesi yapıyorlar gerekçesiyle, akla hayale gelmez işkencelerle katledilmiştir. Aynı Fransa, Kamboçya ve Vietnam''da bir milyon beş yüz bin insanı katletmiştir. Yine bu Fransa Ruanda''da beş yüz bin insanın katledilmelerinin öncüsü olmuştur. Yani, Fransızlar tarafından katledilen insanlar toplam dört milyona yakındır. Bu Fransa''yı ayrıca Çanakkale''de ve Urfa, Mardin, Hatay, Adana, Maraş ile Antep şehirlerinde de görmüştük. Ne işleri vardı Osmanlı Devleti''nde bu Fransızların.
Fransa''nın Türkiye''nin üniter yapısının parçalanmasına yönelik her türlü terörü desteklemekte ve teröristleri beslemekte olduğu unutulmamalıdır.

Ürünün Resimleri:

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10.09.2012
21,10 TL


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.