![]() |
SEN Aşk Nedir Biliyormrusun ??
·Sen aşk nedir bilir misin?
Paylaştıkça mı artan bir duygudur, yoksa arttıkça mı paylaşılan Zorluklar mıdır hani o hep beraber aşılan. Yalnızlık acısı mıdır ; günleri paylaştıkça eşilen, İmrenilen bir duygu mudur sevgi, yoksa şaşılan İçine girdikçe içine düşülen. Sen bilir misin ki, aşkın içinde neler saklı? O üç harfli yaşam, nerden destekli. İllaki bir sevgiliye mi aşık olmak gerekiyor Hanı kuşa,böceğe , doğaya da aşık olmak da vardı. Hani hem sen arardın hem de o arardı, Arandıkça insanın içine iç, yüreğine umut katardı Hanı herkesin gönlünde sadece bir aslan yatardı . Devam ediyor mu bunlar ? Yoksa sadece anı defterlerine konu olsun mu diye yaşanıyor öylece. Sedasız ve sessizce… Sen hiç tattın mı bu duyguyu acı ya da tatlı da olsa? Kendini başkasında yaşarken, Onun içinde akın akın coşarken, Sabırsızca sarılmak için ona koşarken, Sordun mu kendine sonlu mu bu sonsuz mu diye? Sana söylüyorum, evet sana söylüyorum, Hiç düşündün mü? İyi dinle burayı, gel kendine artık! Bunları okurken belki biri seni özlüyor, Özlemi arttıkça yolunu gözlüyor. Hiç düşündün mü etrafını? Gözleri gözlerinin üstündeyken belki canı sızlıyor. Doğdu mu sana birisiyle hiç el ele tutuşma şansı ? Belki babası kızdı belki annesi. Ama ne olursa olsun zorladın mı sen sınırını Yoksa sınırı aşıp ayarladın mı kendi yerini? Ya da tam olarak neresindesin şu an o sınırın Limite yaklaştıkça mı artıyor sinirin… Kelimelerin yetmediği anı merak ediyorum bir de ; Hani hissedersin ya gözlerin gözler içinde kaybolduğunu, Ellerin nereye dokunduğunu Hiç bilemediği an vardır ya hani. Nasıl bir andır o an? İstanbul şiirleri gibi mısraların arasında mı kayboluyorsun, Kelimelerin kifayetsiz olduğunun mu farkına varıyorsun, Yoksa aradığın aşkı mı buluyorsun? Aşk demişken ; aşk ne demek biliyor musun? Aşka aşık olmak diye bir şey duydum Hangisi amaç, hangisi araç olmuş? Diyorlar ki ikisi de mutluluğa giden yolmuş, Kimi yolu bitirmiş; kimi yolda kalmış. Biten bitti haydi de, kalana ne olacak? Ya kendine yeni yol alacak,ya da yol üstüne yol koyacak. Geldi mi böyle bir şey başına? Anlat biraz, anca susuyorsun. Daima doğru yolda mıydın? Yoksa sevgiye doydun, hâla aşka mı susuyorsun? Var mı bir haritası bu yolun? Ortasında mı kaldın yoksa ıssız susuz bir çölün, Deveye hendek atlatırcasına mı zorlandı dilin..? Sen bahar mıydın, yoksa yaz güneşi? Daha tanışmadık bile, belki yoktur güzelliğinin eşi. Yoksa sende de mi sayı fazla? Sayamıyorsun dördü beşi Aşkı bırak simdi, hadi kendini anlat Yoksa kendini anlattıkça mı aşkın çıkacak? Sen anlattıkça ben dahil herkes şaşkın kalacak. Anlat, kendini anlat bana belki orda bulurum aşkın tarifini, Malzemeleri vefa, fedakarlık ve sevgi mi? Uzun süre uygun bir ortamda bekletmek mi gerekiyor bunları Yoksa sende mi başka tarif kullanıyorsun, Her gün ayrı bir yemek yiyorsun? Kullandığını atıp, yeni tariflere dalıyorsun.. Sen aşk nedir biliyor musun, bilmekle yetinmeyip anlatabiliyor musun? alıntı... DostÇa KalıN:wub: |
Cevap : SEN Aşk Nedir Biliyormrusun ??
Çok güzel teşekkürler
|