![]() |
Yükselen Tansiyon Değerlerini Düşürmek İçin Ne Yapmalıyız? Tansiyon Dengesi Sağlamak
Yükselen Tansiyon Değerlerini Düşürmek İçin Ne Yapmalıyız? Tansiyon Dengesi Sağlamak
Yükselen Tansiyon Değerlerini Düşürmek İçin Ne Yapmalıyız? Tansiyon Dengesi Sağlamak Alıntı: 43 yaşındayım 4-5 gün önce başım ağrıyordu.ara sıra başım ağrıdığı için umursamadım. bugün öylesine hastaneye gittim tansiyonum 17-11 çıktı. doktor dilaltı verdi. düşmedi tekrar bir dil altı verdi ve tamam dedi.eve geldim tekrar tekrar tansiyonumu ölçtürdüm.16-10 15-9 15-10 geldi ve halen başım ağrıyor. ne yapmalıyım. saygılarımla.HABİP CİLT Tansiyonu,regüle etmek ve stabilleştirmek için bazen kendimiz bişeyle ryapabiliriz. ama yüksek tansiyonda bu çok etkili olmaz.Öncelikle tansiyonunuzun yükseldiğinden emin olun. eğer yüksekse kullandığınız tansiyon ilacınız varsa içmelisiniz. bunun haricinde yapacağınız şey doktora başvurmak.baş ağrınız için extra ağrı kesici almayın.. evde dikkat edebileceğiniz şeyler; zaten biliyorsunuzdur,salca,turşu,tuzlu yiyecekler yememek.. sağlıklı günler dilerim |