![]() |
Değişik Şekillerde Yazılar Nasıl Yazılır? Değişik Farklı Şekilli Yazı Proğramı Varmı?
Değişik Şekillerde Yazılar Nasıl Yazılır? Değişik Farklı Şekilli Yazı Proğramı Varmı?
Değişik Şekillerde Yazılar Nasıl Yazılır? Değişik Farklı Şekilli Yazı Proğramı Varmı? Aşşağıdaki linke tıklayarak harika yazılar çalışmalar yapabilirsiniz www.forumsinsi.net BİRKAÇ ÖRNEK ʍʍʍ.ɯɐxıɥɐʎɐʇ.uǝʇ [̲̅w̲̅][̲̅w̲̅][̲̅w̲̅].[̲̅m̲̅][̲̅a̲̅][̲̅x̲̅][̲̅i̲̅][̲̅h̲̅][̲̅a̲̅][̲̅y̲̅][̲̅a̲̅][̲̅t̲̅].[̲̅n̲̅][̲̅e̲̅][̲̅t̲̅] ᾧᾧᾧ.мᾄẋἷђᾄẏᾄҭ.ᾗἔҭ ƜƜƜ.MƛҲƖӇƛƳƛƬ.ƝЄƬ ώώώ.ɱλΧίħλϓλτ.ɴετ ωωω.ɱค૪ɿҺคעค੮.Ո૯੮ шшш.мαхıнαчαт.пεт ШШШ.MΛЖıHΛЏΛТ.ЛΞТ WWW.MAXıHAYAT.NET ЩЩЩ.ᄊムメıんムリムイ.刀乇イ ωωω.ომჯıհმყმէ.ղεէ ⓦⓦⓦ๏ⓜⓐⓧıⓗⓐⓨⓐⓣ๏ⓝⓔⓣ |͇ Λ ͇||͇ Λ ͇||͇ Λ ͇|.|̿ V ̿||̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|X ı|̶ ̶ ̶ ̶| |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|Y |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿| ̿ ̿|̿ ̿ .|̿ ͇||̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ̿ ̿|̿ ̿ ѠѠѠ.MΛӾıĤΛYΛƬ.ИƐƬ ຟຟຟ.๓คxıhคฯคt.ຖēt ωωω.мαχıнαуαт.ηєт |
şekillli yazı nasıl yazılır lütfen bana yardım edin
|
Alıntı:
face_fato´isimli üyeden Alıntı şekillli yazı nasıl yazılır lütfen bana yardım edin Buradaki linke tıklayınız www.forumsinsi.net orada el işaretleri var o kısma istediğiniz yazıyı yazın ve aşşağıda meer messletters yazan yere tıklayın okadar |
www.MaXi nT .Tr
|
Değişik Şekillerde Yazılar Nasıl Yazılır? Değişik Farklı Şekilli Yazı Proğramı
[img]images/smilies/maxih1 (12).gif[/img] |
Alıntı:
ѕυρєяisi´isimli üyeden Alıntı Değişik Şekillerde Yazılar Nasıl Yazılır? Değişik Farklı Şekilli Yazı Proğramı Varmı? Aşşağıdaki linke tıklayarak harika yazılar çalışmalar yapabilirsiniz www.forumsinsi.net BİRKAÇ ÖRNEK ʍʍʍ.ɯɐxıɥɐʎɐʇ.uǝʇ [̲̅w̲̅][̲̅w̲̅][̲̅w̲̅].[̲̅m̲̅][̲̅a̲̅][̲̅x̲̅][̲̅i̲̅][̲̅h̲̅][̲̅a̲̅][̲̅y̲̅][̲̅a̲̅][̲̅t̲̅].[̲̅n̲̅][̲̅e̲̅][̲̅t̲̅] ᾧᾧᾧ.мᾄẋἷђᾄẏᾄҭ.ᾗἔҭ ƜƜƜ.MƛҲƖӇƛƳƛƬ.ƝЄƬ ώώώ.ɱλΧίħλϓλτ.ɴετ ωωω.ɱค૪ɿҺคעค੮.Ո૯੮ шшш.мαхıнαчαт.пεт ШШШ.MΛЖıHΛЏΛТ.ЛΞТ WWW.MAXıHAYAT.NET ЩЩЩ.ᄊムメıんムリムイ.刀乇イ ωωω.ომჯıհმყმէ.ղεէ ⓦⓦⓦ๏ⓜⓐⓧıⓗⓐⓨⓐⓣ๏ⓝⓔⓣ |͇ Λ ͇||͇ Λ ͇||͇ Λ ͇|.|̿ V ̿||̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|X ı|̶ ̶ ̶ ̶| |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|Y |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿| ̿ ̿|̿ ̿ .|̿ ͇||̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ̿ ̿|̿ ̿ ѠѠѠ.MΛӾıĤΛYΛƬ.ИƐƬ ຟຟຟ.๓คxıhคฯคt.ຖēt ωωω.мαχıнαуαт.ηєт Güzel paylaşım teşekkürler [img]images/smilies/maxih1 (12).gif[/img] |