![]() |
Küçük Bir Not Bırak
Arkadaşlar burda birşeyler paylaşalım ve o konu hakkında yorum yapalım ne dersiniz
ilk benden olsun Para ile mutluluk olur diyenlere son sözüm.Eger kalbin bir baskasına ait ise dünyanin en zengini olsan ne fayda yine ağlar kahrolursun. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın! |
Cevap : Küçük Bir Not Bırak
ikisi birbiri ile doğru orantılı bence para yoksa da samanlık seyran olmuyor maalesef... çok maddiyatçı bi tavır takındım ama hayatın gerçekleri bunlar...
|
sevmek, karşılığında sevilmeme riskidir !!!!
|
İşte yine bir küçük not Eğer birini sevipte kavuşamıyorsan aşk işte o zaman aşktır hiç mutlu bir aşk gördünüzmü siz...?
|
Gerçek aşk ..Fedakarlıktır ....
|
Alıntı:
|
fedakarlık aşık olduğun zaman değil birlikte aynı evde yaşamaya başladığın zaman devreye giriyor bence... aşıkken belki sadece duygularından fedakarlık yapıyorsun... ama aynı hayatı paylaşıyorsan kendi hayatını feda ediyorsun
|
gözyaşı işte sana bir not neredesiiiiin ulaşamıyorum sana bir türlüüüü
|
Özelden mesaj at telefon numaramı yolladımya nasıl ulaşacaksın daha : )
|
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.
|
Bir deniz düşün susuz, bir insan düşün mutsuz, bir gece düşün uykusuz, bir bahar düşün çiçeksiz,birde beni düşün sensizzz!!
|
dÜNYADA Anket Yapsan AşKTAN Üzüldünmü Sevindinmi Üzülenler Sevinenlerin 5 Katı Çıkar :D
|
Seni çok özledim : )
|
Söyleyemedim... |
Herkezi hayatımdan siliyorum nedenini bilmiyorum deliriyormuyum diye düşünüyorum belkide birşeylerden kaçıyorum
|