ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Topshop'un, Yeni Sezonda Yer Alan Gizli Dolgu Topuk Ayakkabıları Hem çok Spor Hem de çok Tarz!.. (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=803875)

Şengül Şirin 09-10-2012 10:54 AM

Topshop'un, Yeni Sezonda Yer Alan Gizli Dolgu Topuk Ayakkabıları Hem çok Spor Hem de çok Tarz!..
 
1 Eklenti(ler)
Spor ayakkabıya şık tasarım

http://frmsinsi.net/attachment.php?a...1&d=1347263627


Sokak modasının öncü markalarından Topshop'un, yeni sezonda yer alan gizli dolgu topuk ayakkabıları hem çok spor hem de çok tarz!..


Sıra dışı adımlar yaratan “High Tops Trainers” ayakkabılar birbirinden farklı renk ve modelleriyle her stil ve bütçeye uygun seçenekler sunuyor.
Topshop, 2012 Sonbahar/Kış sezonunda yer alan ayakkabıları ile fark yaratmaya devam ediyor. Tasarımların tabanında yer alan gizli topuk sayesinde kadınlar, spor görünümden ödün vermeden şık bir çizgi yakalıyor.
Ayakkabının güzel taraflarından biri de birbirinden farklı kombinlerle giyilebiliyor olması. Sezonun trendlerinden tayt ve neon renklerde bir atletle beraber giyilebilirken, aynı zamanda daha sade ve doğal renklerle göz alıcı görünen skinny jean’lerle birlikte kullanılabiliyor.
Tarzınıza feminen bir dokunuş ekleyecek ayakkabılar Eylül ayından itibaren Topshop mağazalarında satışa sunuluyor.


BASIN BÜLTENİ - Posta


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.