![]() |
Bu Kızı Tanıdınızmı?
http://www.resimload.com/070519/4Rk_kiz.jpg
Ölümün eşiğinden dönen Hatice, tedavi sonrası 38 kiloya çıktı. Televizyonda eski görüntülerini izleyince kendisini tanıyamadığını söyleyen genç kız, "O günlerde kendimden tiksinmeye başlamıştım." diyor. Tedavi öncesi kemikleri battığı için oturamayan, yemek yiyemeyen Hatice, artık merdiven kullanıyor, yürüyünce yorulmuyor. 40 kilo olmayı hedefleyen genç kız, daha fazla kilo alıp eski günlerine de dönmek istemiyor. Hatice, zayıflamak isteyen genç kızlara da kendi kafalarına göre hareket etmemelerini ve mutlaka bir diyetisyene gitmelerini öneriyor. |
zayıflamak isterken dikkatli olmak lazım
tesekkürler puslu |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yyaahh chok sewindimm yaahh |
ne olmuş kıza öle yaa
erkeklerin allahtan böle sorunları yok... |
duyduğuma göre rejim yapanların yaşı 5'e düşmüş.18 yaşındayım bi kere bile rejim yapamadım:)
|
duyduğuma göre rejim yapanların yaşı 5'e düşmüş.18 yaşındayım bi kere bile rejim yapamadım:)
çoğu insan nasıl rejim yapması gerektiğini kulaktan dolma bilgi ile yapıyor. sağlıklı beslenme ilke edinilirse çok daha kolay olur kiloda hiç sorun yaşınmaz sanıyorum en doğrusu senin yaptığın aisha. |
evet en doğrusu bu çünkü bu aralar herkes bana zayıflamışsın diyo:) hemde hiç ay şunu yemiyim şu kilo yapar falan demiyorum Allah ne verdiyse yiyorum:)
|
iyiki sağlığına kavuşmuş
|
Mesaj yazmadan önce forum kurallarını tekrar okumanızı tavsiye ediyorum....
[KAPLAN] |